Acai 120 capsule

93.72 руб
in stoc
+

Vă oferim formula noastră unică, care conţine extract din fructe de Acai de înaltă calitate. Fructele acestei plante sunt foarte bogate în nutrienţi importanţi care sunt esenţiale pentru organismul. Acest produs natural are beneficii garantate dacă administrat zilnic.

Acai este o plantă cu fructe mici în culoare violetă, care creşte în zonele ecuatoriale. Acest fruct este cunoscut de secole pentru proprietăţile sale de vindecare, stimulare a sistemului imunitar şi energizare.

Acai are un conţinut ridicat de antioxidanţi, care ajută la detoxifierea organismului. Cercetările au arătat că antioxidanţii pot să ajută la reglarea nivelului de colesterol în organismul. Fructele de Acai conţin o cantitate mare de antioxidanţi, potasiu, fosfor, calciu, vitamină B1, B2, B3, C, proteine, fibre şi acizi graşi. Acai include 2 acizi graşi – Omega 6 şi Omega 9, cunoscute şi ca acid linoleic şi acid oleic. Cercetăril ştiinţifice confirmă că acidul linoleic reduce nivelul colesterolului, iar acidul oleic îl menţine in limitele normale. De asemenea, fructele de Acai sunt o sursă bogată de vitamine şi niacină, ajutând în lupta împotrivă infecţiilor virale şi parazitice. Consumate ca supliment alimentar, fructele de acai vor da pielii o strălucire şi prospetime naturală.

Fiecare ambalaj conţine: 120 capsule

Fiecare doză asigură: 1000mg extract de Fructe de Acai

Mod de administrare:

Luaţi 1 doză (2 capsule) de 1-2 ori pe zi cu multă apă.

Atenţie:

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic!

 

Пподукт на ниво.
Акай Бери си освежих лицето.
Хубав продукт пияго.
Write a review