Магарешки бодил 300мг - 120 капсули

36.99 лв
002
В наличност
+

Предлагаме Ви 100% натурален екстракт от магарешки бодил.Този продукт съдържа висококачествени вещества,извлечени от растението без термична обработка.Съдържа ненаситени мастни киселини,есенциални мазнини и флавоноиди,артишок,корен от глухарче. Ектрактът е чудесен избор при детоксикация, при профилактика на чернодробни възпаления,при алкохолна интоксикация и други.


Магарешкия бодил е растение,използвани от хилядолетия като медикамент при проблеми с черния дропб,бъбреците и пикочната система.Основната му съставка е флавоноида силимарин, който е отговорен за полезните му свойства и има противогъбично и противовъзпалително свойство.


Силимаринът е анти-фиброзно вещество,което предпазва тъканта от белези и действа като антитоксичен агент.Помага при увреждания на черния дроб,причинени от различни лекарства и токсини като например- алкохол,психотронни вещества,медикаменти при химиотерапии,претоварване с желязо.
Магарешкия бодил също така е богат и на антиоксиданти, коитои предпазват черния дроб от рзлични токсини, включително и от алкохол.Според Американския ботанически съвет, това уникално растение има потенциален ефект за предпазване и лечение на различни ракови заболявания.
Благоприятни действия от използването на магарешки бодил:

-той има невероятен ефект върху бъбреците,като стимулира клетъчното възобновяване и подпомага пречистването от токсини
-понижава нивата на лошият холестерол, и понижава риска от атеросклероза
-предпазва нервните клетки и има благоприятен ефект върху множествената склероза и Паркинсон.

Начин на употреба:
 Приема се 1 капсула до 3 пъти на ден с храна

Опаковка: 120 капсули

Добър продукт.
Продукта е отличен.
Ползвамго продукта от един месец.
Напиши отзив