Пречистване комплекс 120 капсули

89.99 лв
prk120
В наличност
+

Предлагаме Ви 100% натурален комплекс за пречистване на организма. Уникалната му формула съдържа бленд от специално подбрани екстракти и вещества, които подпомагат естественото пречистване на организма от токсини. Знаете, че всеки ден организма ни е подложен на какви ли не токсични вещества- замърсен въздух,нездравословна храна,козметика- това са само малка част от източниците на вредни химикали. Затова е изключително важно да предоставяме на организма възможност да се пречисти от тях.
Пречистване комплекс е с билкови екстеакти и антиоксиданти, и е от голямо значение за праивлното функциониране на организма, като го предпазва от оксидантното действие на свободните радикали и действа синергично върху процесите на изчистване.
Всяка капсула съдържа зелен орех,карамфил,пелин,джинджифил,лук,чесън,сладка папрат,тиквени семки.

Ето и главните съставки на пречистване комплекс и за какво помагат те:
Зеления орех благоприятства детоксикацията на храносмилателния тракт и на целия организъм. Има изразено противопаразитно действие.
Карамфилът има здравословни ползи, които се отдават на антиоксидантните, противогъбичните, антибактериалните, антивирусните, антисептичните, противовъзпалителните и аналгетичните свойства на миниатюрните зрънца с необятна лечебна мощ.
Джинджифилът – това е истинска панацея, безценен природен дар, с който се лекуват цял куп болести. Той е великолепна подправка и продукт, стабилизиращ имунната система.

Начин на употреба:
Приемайте по 2 капсули на ден с много количество вода.

Опаковка: 120 капсули

Да ползвам продукта . Има ефект.
Ползвам продукта.
Напиши отзив