спестявате 14%

Lipoin капсули за отслабване пакет за 2 месеца

Пазарна цена: 139.80 лв
119.80 лв
Вие спестявате: 20.00 лв (14%)
lip2
В наличност
+

Lipoin капсули за отслабване пакет за 2 месеца

Представяме Ви капсулите за отслабване Lipoin. В състава си съдържат 12 от най-силните натурални съставки, които ще Ви помогнат да се отървете от наднорменото тегло. Lipoin е изключително мощна и 100% натурална хранителна добавка, която ще помогне да изгорите повече мазнини и да предотвратите натрупването на килограми. Също така ще редуцира и глада Ви.


Ето какво съдържa Lipoin :


-3 мазнинни метаболизатора
- 1 свързваща се с мазнините съставка, която се свързва с молекулите и предотвратява тяхното усвояване от организма
- 1 подтискаща глада съставка
-2 термогенни бърнара
- 5 стимуланта

След като откриете какво представлява Lipoin Slimming Pills, ще разберете, че неговото действие всъщност е много бързо, мощно и ефективно.
А как всъщност действа Lipoin. Във всяка една капсула има нужните съставки за изгарянето на мазнините и намаляването на Вашето тегло, а именно:
Витамин B6, Л-карнитин и eкстракт от Женшен, 1 Свързващо се с мазнините вещество: Хитозан, 1 Съставка за Намаляне на Апетита: Глюкоманан, 2 Стимулатора на термогенеза: Екстракт от Канела и Cayenne Capsicum, 5 Натурални Стимуланта – Горчив Портокал, Хром Пиколинат, Екстракт от Гуарана, и Ексракт от Какао.

Витамин B6 e от групата на  B витамините (още известни като B-комплекс)и играе важна роля за превръщането на храната в енергия и улеснява тялото при смилането и асимилацията на мазнини и протеини. 
С помощта на Л-карнитин ще си набавите нужната за организма аминокиселина.Формулата му е подходяща за всеки, който иска да стимулира метаболизма си и да изгори излишните мазнини.
Екстрактът от канела спомага за бързото храносмилане.
Хитозана  е известен като уникално средство свързващо се с мазнините и спомагащо за извеждането им от организма, както и за намаляване на холестерола в кръвта.
Глюкоманан е богат източник на фибри. Регулира нивата на холестерола и работата на стомашният тракт. Създава усещане за ситост и абсорбира мазнините. Спомага за отслабване.

С тези компоненти Вие ще засилите метаболизма си и ще подпомогнете на тялото Ви да изгаря повече мазнини. Доверете се на Lipoin капсули и забравете за наднорменото тегло.

При поръчка на Lipoin получавате БЕЗПЛАТНО 2БР. АНТИЦЕЛУЛИТЕН ГЕЛ LIPOIN

Начин на употреба:
Приемате по 2 капсули на ден в продължение на 3 месеца


Опаковка: 2 X 60 капсули 2X50мл гел

Доставка в дискретна опаковка