Хиалуронова киселина 60 капсули

45.99 лв
038
В наличност
+

Предлагаме Ви висококачествената хранителна добавка Хиалуронова киселина. Този продукт е подходящ за различни ставни заболявания, включително остеоартрит.

Хиалуроновата киселина се среща естествено в почти всяка клетка в тялото и се появява във високи концентрации в определени места на тялото. Във всяко място на тялото, тя изпълнява различна функция. Най-много се среща в съединителната тъкан. Основните функции са задължителна подкрепа, зашита и изолация. Хиалуроновата киселина е важна съставна част на ставната течност, където той служи като смазка и играе роля в съпротивата срещу сили на натиск. Прием на хранителни добавки с хиалуронова киселина, може да намали болките в ставите, свързани с коляното и остеоартрозата.

Някои хора прилагат хиалуроновата киселина на кожата за лечение на рани,кожни язви, изгаряния и като овлажнител. Има и много голям ефект върху стареенето. Приема се като извор на младостта, зарадиконсистенцията си, която позволява да бъде в полза в продукти за кожата, като кремове,гелове, филъри за лице, уголемяване на устни, в маски за лице и др.


Начин на употреба:

Приемете по 2 капсули от 1 до 2 пъти днвено, за предпочитане преди хранене

Опаковка: 60 капсули

Съдържание:

Доза:

1 Капсула

Брой дози в опаковка:

60

Съдържание в доза

% Дневна стойност*

Натрий

9 mg

Хиалуронова киселина

100 mg

MSM (метилсулфонилметан)

900 mg

Помощни вещества: Желатин (капсула), магнезиев стеарат и талк.

Продуктът не съдържа: мая, пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, риба, ракообразни или ядки.

Няма намерени мнения

Напиши отзив