спестявате 26%

Колаген 60 капсули

Пазарна цена: 37.99 лв
27.99 лв
Вие спестявате: 10.00 лв (26%)
060
В наличност
+

Предлагаме Ви 100% натурален колаген, без изкуствени съставки. Формулата муне съдържа изкуствени вещества или консерванти.

Колагенът е вид мултифункционален протеин, който се намира какво в животинските организми, така и при хората, като е най-разпространеният протеин в човешкото тяло. Той е основен структурален компонент в съединителната тъкан, ставите, костите, сухожилията и кожата. От химическа гледна точка, колагенът е сформиран от 3 протеина. Съществуват над 25 вида колаген, които подпомагат клетъчната реконструкция и възстановяването на тъканите.

Колагенът най-често се намира в кожата, костите и в съединителната тъкан на организма. Той осигурява структурна опора, сила и известна еластичност (в комбинация с еластина). По-специално, колагенът може да бъде намерен в извънклетъчната матрица – сложна мрежа от макромолекули, които определят физичните свойства на тъканите на тялото.

В средния слой на кожата – дермата – колагенът помага да се образува фиброзна мрежа, върху която могат да се развиват нови клетки. Също така е необходим при подмяната и възстановяването на мъртвите кожни клетки. Някои колагени функционират като защитни покрития за деликатни органи в тялото, като например бъбреците.

Полезни свойства на Колагена:
    Поддържа здравината на епидермиса и на някои органи
    Предпазва вътрешните органи
    Предпазва от дехидратация
    Осигурява ви здрави стави
    Поддържа здравината на съединителната тъкан
    Успокоява болката в ставите
    Подсилва косата и ноктите
    Подпомага възстановяването на мускулите след физическа активност

Терапевтични индикации:
    Благодарение на своите хидратиращи свойства, помага при целулит.
    Приеман редовно, колагенът гарантира поправянето на бръчките.
    Придава еластичност на отпуснатата кожа.
    Помага за намаляване на пигментните петна по кожата на лицето, ръцете и деколтето, получени при прекомерно излагане на слънце.
    Подобрява кръвообращението, като по този начин озарява кожата.
Нашата кожа съдържа фибри колаген, чиято цел е да поддържат хидратацията й и да запазват еластичността й. След 25 годишна възраст, производството на колаген в организма намалява постепенно докато не спре напълно около 42 годишна възраст. В резултат от този процес, кожата започва да показва признаци на състаряване.

За да забавим този процес на стареене е необходимо да компенсираме недостига на колаген в кожата, който ни предразполага към появата на бръчки. Това може да се осъществи чрез консумация на хранителни добавки с колаген.

Начин на употреба:
Приема се по 6 таблетки дневно, на празен стомах

Опаковка: 60 капсули

Съдържание:

Доза:

6 Таблетки

Брой дози в опаковка:

60

Съдържание в доза

% Дневна стойност*

Витамин C (калциев аскорбат)

60 mg

100%

BioActive NeoCell Collagen

6.000 mg

Помощни вещества: Желатин (капсула), магнезиев стеарат и талк.

Продуктът не съдържа: мая, пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, риба, ракообразни или ядки.

Няма намерени мнения

Напиши отзив