Плацента от овца 60 капсули

24.99 лв
218
В наличност
+

Предлагаме Ви 100% натурален и биологичен екстракт от плацента на овца. Този висококачествен продукт съдържа само натурални вещества без изкуствени субстанции и консерванти, които ще ви помогнат да изглеждате невероятно. Чрез него ще си осигурите протеини,аминикиселини,въглехидрати,липиди,ензими, витамини и минерали.

Плацентата е свързващ орган между майката и плода при бозайниците и човека в периода на вътреутробно развитие. Тя е мощен симунен стимулатор, като най-голям ефект има върху кетъчната имуномодулация и блокира свободните радикали – едни от основните причини за стареенето на клетките.
Плацентата съдържа коензима Q10, който е силен източник на енергия и мощен антиоксидант.Една от най-важните части на плацентата е екстрактът от глюкани, който усилва синтеза на колаген и еластан в кожата.


Основните предимства на плацентна са нейните естествени съставки, хипоалергенност и добър козметичен ефект, което е важно за всяка жена. Ето защо, много жени предпочитат именно тази хранителна добавка. Капсулите създадени на основата на овча плацента и съдържащи всички плацентни компоненти, са най-ефективното средство за подмладяване на лицето.

Начин на употреба:

Приемете по 2 капсули на ден

Опаковка: 60 капсули

 

Няма намерени мнения

Напиши отзив