Lipoin антицелулитен гел

29.90 лв
lipog
В наличност
+

Представяме Ви антицелулитния гел Lipoin. Напълно натурален и безвреден гел, който ще Ви помогне в битката срещу най-неприятния проблем за жените- целулита. Гелът стимулира разграждането на мастните клетки, стяга и изглажда кожата. Действа за усилване на кръвообращението в проблемните зони, както и по-добрата обмяна на веществата. Засилва отделянето на вода и спомага за намаляване стриите и изглаждане на целулита.

Според специалистите целулитът е заболяване на съединителната тъкан, при което се наблюдава едновременно засягане на кръвоносната и лимфната система на повърхността. Научното наименование на целулита е гиноидна липодистрофия, което в превод означава дистрофия на мастната тъкан при жени. Проучванията сочат, че около 85% от жените са засегнати в някаква степен от целулит. За да се отървете завинаги от целулита се доверете на най-силния гел Lipoin. В състава му са включени масло от жожоба,кофеин,пантенол,карнитин,гуарана,малтодекстрин,глицерин, лецитин и други.
Маслото от жожоба е екстракт от семената на храстовидното растение жожоба. Наричат го течен восък и за него се смята, че по състав е най-близко до човешкия себум. Богато е на витамини Е, С, В, на мед, цинк, силиций и много други.
Карнитинa и кофеинa във висока концентрация стимулират разграждането на целулитните депа и активно работят за по-стегната и гладка кожа.

Гуарана едновременно стимулира микроциркулацията на проблемните места и подхранва кожата. Действа почистващо и улеснява отделянето на токсини.Подобрява кръвообращението, ускорява обменните процеси, действа хидратиращо и прави кожата еластична. 

Начин на употреба:
Два пъти дневно масажирайте енергично проблемните зони, докато гелът попие.

Опаковка: 50мл