CLA 60 капсули

19.99 лв
204
В наличност
+
Предлагаме Ви висококачествен продукт със свързана линолова киселина,който допринася за нормалното протичане на редица процеси в организма.
Конюгирана линолова киселина (CLA) е смес от различни видове изомери на линоловата киселина. Хранителната добавка е изключително разпространена, благодарение на многото си полезни свойства за организма. Тя подсилва имунната система, подпомага метаболитните функции,както и стимулира мускулния растеж.
 Изследования доказват че CLA подобрява загуба на тегло чрез насърчаване процесите на апоптоза в мастните клетки.Още един начин по който действа Линолова Киселина е чрез подтискане на активността на ензима липаза липопротеин (LPL). Този ензим пренася мазнините от кръвта в мастните клетки. В резултат на намалената активност на ензима, транспортирта на мазнини в мастните клетки е блокиран.Едновременно с това CLA стимулира разграждането на телесни мазнини (липолиза).Ако съчетаете КЛА с хранителен режим и физическа активност,ефекта от прием на  CLA Линолова Киселина е поразителен.

Как действа CLA:


   -  Чрез намаляване на ензимите които са отговорни за увеличаване на размера на мастните клетки ,намалява телесните мазнини особено в коремната област
    - Засилва метаболизма и по този начин намалява чувството за глад
   -  Подобрява профила на липидите в кръвния серум, намалява високите нива на глюкоза в кръвта, намалява инсулиновата чуствителност и понижава нивата на лошия холестерол.
   -  Стимулира имунитета
    - Намалява развитието на атеросклероза и подобрява дейността на сърдечно-съдовата система.
   -  Намалява риска от някои видове рак
    - Запазва мускулната маса по време на диети което е особено ценно за практикуващите  фитнес,премахва мазнини и предотвратява повторното им натрупване
    - Намалява алергични реакции, предизвикани от храни

Начин на употреба:
Приемете по 1или 2 капсули до 3 пъти на ден, по време на хранене.

Опаковка: 60 капсули
Хубав продукт.
Напиши отзив