Л-Глутамин 60 капсули

19.99 лв
lgl1
В наличност
+

Предлагаме Ви висококачествена формула с Л-Глутамин, която осигурява всички полезни свойства на тази аминокиселина. Наричан още Кралят на аминокиселините. Той повишава секретирането на хормона на растежа и играе важна роля в белтъчния метаболизъм, заради което е всепризнат за добър суплемент от културистите. Когато се взема редовно, предпазва мускулите от травмиращо разкъсване. Редовното му приемане гарантира, че мускулната тъкан ще разполага с достатъчно количество за развитието си.


Също така се използва и за отслабване и изгаряне на мазнини.Тялото има нужда от големи количества Л-Глутамин. Тя подпомага гастроинтестиналното здраве, като намалява киселините в стомаха. Освен това, тази аминокиселина е мощен невротрансмитер, който подпомага паметта и засилва концентрацията. Л-Глутаминът стимулира метаболизма и клетъчната детоксикация, а също така, намалява глада за сладки неща.

Начин на употреба:
Приемете по 1 капсула  между 1 и 3 пъти между храненията

Опаковка: 60 капсули

Осилено спортувам Увеличаването на производството на протеин за изграждането на мускулна тъкан зависи от размера на наличния глутамин в мускулната клетка.Не можем да очакваме мускулът да расте без глутамин...
Напиши отзив