Yohimbină 120 capsule

32.99 лв
091
in stoc
+

Vă oferim o formulă excelentă pe bază de Yohimbină, care tonifică organismul şi asigură un flux constant de energie. Acest produs organic conţine 100% pur extract din planta Yohimbe, cultivată în condiţii naturale. Formula eficientă sub formă de capsule este absorbită ușor și rapid de către organism.

Yohimbină este un afrodiziac popular, care se extrage din scoarţă copacului Yohimbe. Timp de secole, scoarţa plantei a fost folosită ca un tonic natural şi pentru îmbunătăţirea rezistenţei şi a libidoului. Boli comune şi afecţiuni medicale pentru care a fost folosit yohimbe ca tratament au fost: lepră, febră, tuse şi a mai fost folosit şi ca anestezic local. Când consumaţi extract din yohimbe, organismul trasformă acestă în alcaloidul yohimbină, care se asimilă rapid în sânge. Planta este folosită cel mai des ca şi un antioxidant puternic. Studiile arată că extractul din Yohibme stimulează fluxul sanguin, îmbunătăţind starea arterelor, cescând libidoul şi întărind sistemul cardiovascular.

Este considerat că yohimbe ajută la tratarea impotenţei prin dilatarea vaselor de sânge şi prin stimularea fluxului sangvin care trece prin penis – acest lucru determină erecţia. În timpul erecţieă yohimbe împiedică sângele să iasă din penis. S-ar putea să aibă un efect şi asupră sistemului nervos central, mai ales în zona situată lângă maduva spinării unde semnalele sexuale sunt transmise. Studiile au arătat că are o rată de eficienţă de 30-40% la bărbaţii care au fost diagnosticaţi cu impotenţă. De asemenea, Yohimbina este unul dintre cele mai eficiente stimulente pe piaţă. Spre deosebire de cofeină, care oferă energie rapidă, Yohimbina este o sursă constantă de energie, care stimulează metabolismul.

Fiecare ambalaj conţine: 120 capsule

Mod de administrare:

Luaţi 1-2 doze pe zi.

Atenţie:

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic!

Conţinut:

Doză:

1 Capsulă

Număr de doze:

120

Fiecare doză conține:

% Valoare zilnică *

Yohimbină

2.5mg

Ползвам този продукт
Здравейте от както ползвам този великолепен продукт Йохимбин си повиших либидото.
Write a review