Salvati 11%

Ceai verde 120 capsule

Pret vechi: 44.99 лв
39.99 лв
Discount: 5.00 лв (11%)
012
in stoc
+

Formula noastră pe bază de ceai verde este un produs de calitate care ajută la menţinerea sănătăţii, asigură energie şi stimulează metabolismul. Acest produs de înaltă calitate conţine 100% naturale ingrediente, fără conservanţi şi coloranţi artificiale. Nu vă place să fierbeți ceai în fiecare zi? Atunci, în loc de a fierbe ceai verde, cumpăraţi capsulele cu extract natural de ceai verde de la Bulgaricus! Un produs uşor de digerat, sub formă de capsule.

Ceaiul verde este o plantă unică cu conţinut ridicat de antioxidanţi, taninuri şi flavonoide. Este cultivat de foarte multe secole în China şi India, devenind cea mai consumată băutură după apă. Ceaiul verde nu este numai o cură de slăbire – această are multe beneficii pentru organismul uman. Datorită conţinutului ridicat de flavonoizi, ceail verde ajută la menţinerea sănătăţii. Are un efect antioxidant puternic, protejând organismul împotrivă radicalilor liberi. Ceaiul verde reduce absorbţia lipidelor şi a glucidelor, promovând pierderea în greutate.

Ceaiul verde conţine fluorină, o substanţă foarte importantă pentru sănătatea dinţilor. Consumul zilnic reduce riscul apariţiei cariilor cu până la 50%. Datorită conţinutului de cofeină, ceaiul verde are un efect revitalizant. Această are capacitatea de a scade tensiunea arterială, elimină constipaţia, ajută la slăbire şi a detoxifierea organismului.

Care sunt benefciile acestei plante?

  • Ameliorează durerile de cap şi reduce stresul
  • Reglează nivelul de zahăr din sânge
  • Încetineşte procesul de îmbătrânire
  • Menţine sănătatea inimii
  • Întăreşte sistemul imunitar

Fiecare ambalaj conţine: 60 capsule

Mod de administrare:

Luaţi 1 capsulă pe zi, de preferat în timpul mesei.

Atenţie:

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic!

Conţinut:

Doză:

1 Capsulă

Număr de doze:

60

Fiecare doză conține:

% Valoare zilnică *

Extract din Ceai verde (Camellia sinensis)

(Frunze) (Extract standartizat) (Conţine 4mg cofeină)

400mgБЛАГОДАТ
Write a review