L-Glutamină 60 capsule

19.99 лв
lgl1
in stoc
+

Vă prezentăm formula noastră de înaltă calitate pe bază de L-Glutamină, care asigură tate proprietăți benifice ale acestui aminoacid. Capsulele noastre stimulează sistemul imunitar și asigură energia necesară pentru a îmbunătăți performanța sportivă.

L-glutamina este cel mai abundent aminoacid din sânge și este sintetizată de către organism din acidul glutamic sau glutamat. Este cunoscută ca un aminoacid condiționat esențial, deoarece este folosită de către organism în cantități mari. L-glutamina pot fi gasită ăn proteina animală și în alimentele vegetale bogate în proteine. Unul dintre rolurile principale ale L-glutaminei în organism este de a sprijini detoxifierea organismului de nivelurile ridicate de amoniac. Glutamina sprijină detoxifierea, acționează ca un tampon și converteste excesul de amoniac în alți aminoacizi, zahăruri si uree.

Fiecare ambalaj conţine: 60 capsule

Mod de administrare:

Luați 1 capsulă de 1-3 ori pe zi, de preferat între mese.

Atenţie:

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic!

Осилено спортувам Увеличаването на производството на протеин за изграждането на мускулна тъкан зависи от размера на наличния глутамин в мускулната клетка.Не можем да очакваме мускулът да расте без глутамин...
Write a review