Скидка 39%

Lipoin капсули за отслабване - пакет 3 +1 безплатно

Рекомендованная цена: 279.60 лв
169.80 лв
Вы экономите: 109.80 лв (39%)
lipoin3
В наличии
+
Комплект 3 броя Lipoin капсули за отслабване + 1 опаковка безплатно

Представяме Ви капсулите за отслабване Lipoin. В състава си съдържат 12 от най-силните натурални съставки, които ще Ви помогнат да се отървете от наднорменото тегло. Lipoin е изключително мощна и 100% натурална хранителна добавка, която ще помогне да изгорите повече мазнини и да предотвратите натрупването на килограми. Също така ще редуцира и глада Ви.


Ето какво съдържa Lipoin :


-3 мазнинни метаболизатора
- 1 свързваща се с мазнините съставка, която се свързва с молекулите и предотвратява тяхното усвояване от организма
- 1 подтискаща глада съставка
-2 термогенни бърнара
- 5 стимуланта

След като откриете какво представлява Lipoin Slimming Pills, ще разберете, че неговото действие всъщност е много бързо, мощно и ефективно.
А как всъщност действа Lipoin. Във всяка една капсула има нужните съставки за изгарянето на мазнините и намаляването на Вашето тегло, а именно:
Витамин B6, Л-карнитин и eкстракт от Женшен, 1 Свързващо се с мазнините вещество: Хитозан, 1 Съставка за Намаляне на Апетита: Глюкоманан, 2 Стимулатора на термогенеза: Екстракт от Канела и Cayenne Capsicum, 5 Натурални Стимуланта – Горчив Портокал, Хром Пиколинат, Екстракт от Гуарана,  и Ексракт от Какао.

С тези компоненти Вие ще засилите метаболизма си и ще подпомогнете на тялото Ви да изгаря повече мазнини. Доверете се на Lipoin капсули и забравете за наднорменото тегло.Начин на употреба:
 Приемате по 2 капсули на ден в продължение на 3 месеца


Опаковка: 3 x 60 капсули + 1 подарък

Доставка в дискретна опаковка
цената е
от 279.60 намалено на 169.80
и наличността да е 10000
Добра оферта...Ползвам го от един месец и съм свалила 2кг. Препоръчвам Ви го.
Страхотна промоция, пия Lipoin от близо 35 дни, и съм изключително доволна, намалих обиколката на ханша си с цели 4см, и свалих 5кг . Препоръчвам ви го горещо!
Написать отзыв